Meisjesdroom

Als klein meisje had ik een ‘opmaakpop’. Urenlang kon ik mij vermaken met het opmaken, eraf halen en weer opnieuw aan de slag met alle kleuren van de regenboog.
Al snel had ik nieuwe ‘slachtoffers‘ zoals mijn buurmeisje en mijn moeder. Alles wat lekker rook en smeerde kon je aan mij kwijt. Ik heb heel wat geëxperimenteerd met zelfgemaakte haarmaskers, gezichtsmaskers en noem het maar op.

Dangremond

Het was dan ook geen verrassing dat ik als jongste leerling op het Dangremond instituut in Den Haag terecht kwam. Eindelijk leerde ik het hoe en waarom van alles wat met de huid te maken heeft. Tijdens de 2 jaar durende opleiding kon ik op vrijwillige basis aan de slag bij een nieuw geopend schoonheidsinstituut in Den Haag, waar ik de kneepjes van het vak leerde. Na het behalen van mijn diploma werd ik direct fulltime aangenomen en volgde tegelijkertijd de 2-jarige HBO vervolgopleiding omdat ik nu eenmaal een leergierig persoon ben.

Eigen schoonheidssalon

Na zo’n 5 jaar gewerkt te hebben bij verschillende schoonheidsinstituten kwam de mogelijkheid voorbij om voor mijzelf te beginnen. In september 1997 werd dit op 23-jarige leeftijd werkelijkheid. Ik startte mijn eigen schoonheidssalon in het centrum van Den Haag waar ook een kapsalon en nagelstudio gevestigd zaten. In die tijd heb ik veel geleerd en veel mensen geholpen met hun huid. Heerlijk!

In juni 2001 is Ellens Beauty verhuisd naar de wijk Leidschenveen, waar de salon nog steeds gevestigd is. Lekker rustig en gemakkelijk en kosteloos parkeren.

Nieuwste innovaties

Met leren ben ik nooit gestopt. Ik volg zeer regelmatig trainingen en cursussen met betrekking tot de huid en de producten waar ik mee werk. In mijn salon gebruik ik een verscheidenheid aan apparatuur om zo krachtig mogelijk te kunnen werken. Ik word er heel blij van als mijn klanten blij en met een stralende huid de salon verlaten.

Wil jij ook een stralende huid? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Tot snel!

Liefs,
Ellen