• Ziet jouw huid er dof en vaal uit?
  • Heb je last van grote zichtbare poriën?

Bij een gezonde huid vormen je talgklieren een “natuurlijke dagcrème”. Het vloeibare talg verspreidt zich onzichtbaar over de huid. Zo wordt je huid beschermd tegen invloeden van buitenaf. Er zijn tal van redenen waarbij dit niet soepel verloopt. Denk aan overactieve talgklieren die veel te veel talg produceren waardoor je poriën verstopt raken en mee eters veroorzaken. Of teveel dode huidcellen die de uitgang van de talgklier verstoppen.
Resultaat? Een doffe, vale en verstopte huid met grove poriën.

Je kunt hier zelf iets aan doen door de juiste huidverzorging thuis te gebruiken, en bij mij langs te komen voor een grondige reiniging en peeling. Denk hierbij aan:

Een super schone, gladde, zachte en roze doorbloede huid is het resultaat. Hierdoor lijken de poriën kleiner, echter is het onmogelijk de poriën onzichtbaar te maken. Als je genetisch een vette of gecombineerde huid hebt, blijft dit ook zo. Wel kun je door middel van zogenaamde “ pore-minimizers” (primers, bb of cc cremes) optisch de poriën kleiner laten lijken. De kunst is om jouw mooiste huid naar boven te halen en daar help ik je graag bij!