ELT
Collageenlamp

De Beauty Angel ELT Collageenlamp is een veilige energie gevende lichtbehandeling die je huid stimuleert om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Een zachte natuurlijke manier voor een jonge huid. Schoonheid van binnenuit!

Wat is Beauty Angel?

De Beauty Angel gebruikt licht met een speciale frequentie (tussen 570 en 850 nanometer), om de huid op een natuurlijke manier te verjongen.

Het licht wordt door de huidcellen opgenomen, waardoor je fibroblasten geactiveerd worden om meer collageen, elastine en hyaluron aan te maken.

Deze behandeling met licht wordt al jaren succesvol in de geneeskunde en kosmetiek gebruikt. De nieuwe Energizing Light Technology werkt met een breed lichtspectrum waardoor meerdere huidbezorgdheden tegelijkertijd aangepakt kunnen worden

Nadat het gezicht grondig is gereinigd en/of geëxfolieerd wordt er een speciaal hyaluronzuurserum aangebracht. Dan wordt de lamp boven het gezicht geschoven.
Desgewenst krijg je een brilletje op om je ogen te beschermen tegen het licht. Terwijl je lekker weg ligt te soezen met een relaxt muziekje op de achtergrond gaat je huid aan het werk.
Na een kwartiertje maakt een zacht belletje je weer wakker waarna je opgeladen, met een stralende huid direct je dagelijkse bezigheden weer kunt hervatten. Het licht werkt zo’n drie dagen door in je huid, let your skin shine!

Al na 1 behandeling ziet je huid er fris, goed doorbloed en jonger uit. Voor een groter verjongend resultaat is een kuur van behandelingen aan te raden. 1 tot 2 keer per week tussen de 10 en 30 behandelingen afhankelijk van leeftijd en wensen.

Je kunt de Beauty Angels als losstaande behandeling boeken of implementeren in je reguliere gezichtsbehandeling waardoor deze nog krachtiger wordt.

Resultaten

  • je huid straalt en heeft nieuwe energie gekregen
  • de doorbloeding wordt gestimuleerd
  • het bevordert de opname van werkstoffen zoals in je serums, crèmes en maskers
  • je huid wordt steviger en voller
  • collageen, elastine en hyaluron worden geactiveerd
  • het werkt zeer ontspannend en verwarmend
  • het licht maakt je vrolijker